Påmelding brukerveiledning

Påmelding brukerveiledning

til deg som skal melde deg på et parti i Hovding Turn

Påmelding

Hovding Turn  benytter Mysoft, et felles meldemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk- og turnforbund ( NGTF).

Alle påmeldinger og registreringer skal foregå i Mysoft.

Fakturering

Ved å melde deg på et parti aksepterer du å betale medlemsavgiften til Hovding Turn samt treningsavgiften for påmeldte parti(er).

 

Les mer om priser her: http://hovdingturn.no/4-priser/ 

Nye gymnaster kan prøve seg på de to første treningene uten å betale faktura som automatisk sendes gymnasten ved påmelding. Viktig at vi får beskjed om gymnaster slutter slik at faktura makuleres.

Brukerveiledning

Denne korte brukerveiledningen tar sikte på å forklare i hovedsak hvordan man melder seg på et parti i Hovding Turn

 

Melde deg eller barnet ditt på et parti 

Gå til:

http://hovdingturn.no/3-pamelding/

Alle felt med * er obligatoriske felt og må fylles ut

Påmelding av barn skjer i barnets navn da systemet kun tilbyr partier som samsvarer med alderen til medlemmet. Dersom personen er under 18 år, så må også foresattes navn og en del personalia oppgis. Dette styres også av systemet når fødselsdatoen blir oppgitt.

Vær ekstra nøye med å fylle ut korrekt e-post adresse da vi bruker e-post som en av våre hovedkommunikasjonskanaler. Har barnet egen e-post er det lurt om det er foresattes adresse som brukes. Dette fordi vi vil bruke e-post som oppgitt til å sende ut informasjon.

Velge Parti

Etter å ha fylt ut personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen Parti – så Lagre.

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti.

 

Godkjenning:

Når du trykker Lagre sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. I løpet av noen dager vil du motta to e-poster fra systemet.

-          Brukernavn og passord til medlemsløsningen – TA GODT VARE PÅ DETTE       

Glemmer du passordet så be om å få tilsendt nytt. Ikke meld inn pånytt.

-          Bekreftelse på påmelding på partiet

Hei !

Takk for at du ønsker å bli medlem i ditt lokal lag i Norges Gymnastikk- og Turnforbund. Du vil om få dager motta en e-post med informasjon om ditt brukernavn og passord for tilgang til din personlige profil.

Vennlig hilsen

 

Norges Gymnastikk- og Turnforbund

Avmelding

Dersom du ønsker å melde deg av et parti eller melde deg av Hovding Turn må dette gjøres på e-post til: post@hovdingturn.no